contact@harmoniakulcsoshazivo.ro | +40744835809

Elektromos bicikli, gyalogos, sí és hótalpas túrák

A Hargita Outdoor csapata aktív pihenés közben, elektromos biciklis, gyalogos, síléces és hótalpas túrák során mutatja be Hargita megye lélegzetelállító hegyeit, völgyeit, annak állat- és növényvilágát.

Elektromos kerékpár túrák
Sítúrák:
Gyalogtúrák
Hótalpas túrák
Létszám: 2-10

WEB: http://hargitaoutdoor.com/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/HargitaOutdoor/
TEL: +40 742 392 866, +36 70 557 7719
EMAIL: info@hargitaoutdoor.com

Medveles

Több éves bejáratott medveleseinkre invitáljuk az érdeklődőket medvefotózásra és medvelesésre. A túra szakavatott vezető kíséretével történik.

Az eligazítás után az autót hátrahagyva 150, 200 méter csendes séta megtétele következik, itt elfoglaljuk helyeinket az erre a célra kialakított (szigetelt, földszintre elhelyezett, speciális üveggel ellátott) lesekben.
A lesekben napnyugtáig maradunk (kb. 2- 3 óra) és onnan figyeljük a medvék és egyéb vadállatok tevékenységét a természetben, egy lesben max. 8,10 fő fér el).

A további részletekről elérhetőségeinken érdeklődhetnek.
Tel.: 0040 743 923201
0040 742 565093
E-mail: sdcsaba@yahoo.com
Facebook: Csaba Sandor

Öregszivacs Étterem és Pisztrángos

Éttermünk a Madarasi Hargita lábánál elterülő Ivó völgyében tálálható. Az 50 fős éttermünk az erdélyi konyha ízvilágával várja Önöket .

Egységünk kiváló fogásokat és mesés környezetet biztosít családi rendezvények – keresztelő, születésnap, kicsengetés szervezésére.
Részletes információért és asztalfoglalásért kérjük hívja a +40 742 108 472-es telefonszámot!

Fáradt Bakancs Élménybázis

Az újonnan létrejött bázisunk a kikapcsolódásra vágyók ideális célpontja Ivóban, a Madarasi Hargita lábánál.

Bázisunk része az Öreg Szivacs étterem és pisztrángos. Minden korosztály számára ideális kikapcsolódást nyújtunk a völgy szívében. Erdély első Segway bázisa vagyunk, de természetesen számos programunk van még, például : Mountaincart, Via Ferrata, BIG AIR BAG és szervezett túráink a Madarasi Hargitára. Szakképzett embereink gondoskodnak az idelátogatók szórakoztatásáról.

Részletes leirásért, kapcsolatfelvételért kérjük látogassa meg weboldalunkat:

www.faradtbakancs.ro

Ivói Vadaspark

Ha ön rajong a vadon állatvilágáért, és szeretne mélyebben beletekinteni, esetleg vadakat fotózni, akkor ajánljuk figyelmébe az ivói vadasparkunkat.

Az ivói vadaspark egy 320 hektáron elhelyezkedő terület, erdei patakok folynak át rajta, és hegyek veszik körül. Ez a vidék teremti meg azt a varázslatos milliőt, ahol a szavasok, őzek, muflonok és vaddisznók természetes környezetükben élhetnek.

Állatainkat az emberi környezettől távol, természetes élőhelyükön tartjuk így minimális az emberi kontaktus. Mivel természetes környezetükben élnek, nem szorulnak táplálékkiegészítőkre vagy hormonkezelésre.

Elérhetőségeink:
+40752961506
activity@elkfarm.ro
www.vadaspark.ro

Izlandi lovak - Ivói lovarda

Ajánlatainkat kifejezetten az Önök igényeihez igazítottuk, így nálunk megtalálják számításaikat úgy a haladó, mint a kezdő lovasok is.

A legkisebbek számára külön gyerek lovas programmal készülünk. Az izlandi ló nagy előnye, hogy akár pár óra gyakorlás után biztonsággal indulhat vele a lovas rövidebb túrákra, egy tapasztalt vezető kíséretében. Ennek köszönhetően, nálunk nem szükséges több éves karám gyakorlat a túrázáshoz. Nézzem meg aktuális lovasprogramjainkat ITT.

Elérhetőségeink:
Tel: +40 756 094 251
E-mail: activity@elkfarm.ro
www.izlandilovak.ro

Vizifűrész

Zetelaka községben az elmúlt századokban számos vízzel mûködtetett fûrésztelep mûködött. Megjelenésüket a környezõ gazdag erdõvidék, valamint a gyors folyású, nagy hozamú, magas esésû hegyi patakok jelenléte segítette elõ.

Többségük építménye az idõk folyamán elromosodott, vagy modern, elektromos berendezésekkel lettek helyettesítve.

A múlt egy szelete most megtekinthetõ Ivóban! Részletes információt a müködõ vizifûrészrõl a www.vizifuresz.ro -weboldalon találnak!

Close Menu
Translate »